[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_single_image image=”8470″ img_size=”medium” onclick=”img_link_large” img_link_target=”_blank”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_gallery type=”image_grid” images=”8554,8790″ onclick=”img_link_large” custom_links_target=”_blank”][vc_column_text]

Buffel

Mixed Media

Gratis verzending

Fine art print € 395
70 x 60 cm
Limited edition of 25

Special art print € 2090
120 x 100 cm
Limited edition of 9
Buffel is uitsluitend te bestellen via MrWallski
Andere formaten en materialen op aanvraag verkrijgbaar

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Buffel is een van mijn meest succesvolle werken tot nu toe. Het is opgebouwd met papier, verf, houtskool en lak en heel veel emoties. Zelf vind ik Buffel het mooiste uitkomen op Special Art Print HD-finish:)

Buffel is verkrijgbaar als Fine Art Print en als Special Art Print. Een fine art print is een reproductie op speciaal papier van een origineel kunstwerk in een vooraf gedefinieerde beperkte oplage. Elke print is genummerd, ondertekend en wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

De print zelf wordt gemaakt met een speciale high-end printer die gebruik maakt van de allerbeste inkten en materialen beschikbaar. Onze master printer en zijn medewerkers zijn zeer toegewijd en besteden de grootst mogelijke zorg aan de productie en verwerking van elke bestelling.

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn kunstwerken zijn ook beschikbaar als special art print. Special art prints worden in zeer beperkte oplage uitgegeven en geproduceerd met superieure print-technieken op exclusief materiaal en een hoogwaardige afwerking. Het formaat van het werk is vaak groter dan het origineel en het wordt ‘hangklaar’ geleverd inclusief ophangsysteem.

Special art prints op buitengewoon materiaal.

Onze special art prints zijn er in verschillende materialen:
HD finish (op forex), certified liquid gloss of canvas.

De basis van HD Finish vormt een aluminium paneel waarop waterbestendige inkten in de toplaag worden opgenomen door middel van warmtetechniek. Dit resulteert in een superieur eindproduct qua contrast, kleurintensiteit, kleurdiepte, duurzaamheid én levensduur.

De uitstraling van Certified Liquid Gloss is absoluut uniek. Het creëert een geweldige kleurdiepte en laat een kunstwerk tot leven komen, zeker in vergelijking met andere plexiglas producten.

De Certified Liquid Gloss bestaat uit een hoogwaardige fine art-print die op een plaat van Dibond is gelijmd, welke vervolgens in een speciale epoxyhars wordt gegoten. De schuine randen creëren een bijzonder optisch effect.

Onze special art prints op canvas zijn vervaardigd met hoogwaardige Archival inkt op 400 gram Artist Museum Canvas en afgewerkt met een speciale UV-topcoating. Het originele werk is gedigitaliseerd met behulp van de geavanceerde Cruse Fine Art Scanner, die superieure kleuren, texturen en stofuitdrukking in ongekende scherpte garandeert.

De technieken en materialen die voor deze print worden gebruikt, behoren tot de absolute top en voldoen aan de hoogste normen van musea en kunstverzamelaars. Optioneel kan het canvasdoek over een speciaal ontworpen houten frame worden opgespannen.

De prints worden gemaakt door Re-art

Wilt u meer weten over de mogelijkheden stuur dan een mail met je vraag naar info@attic-art.nl.

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]