Prijs voorbeelden

Fine art print                   v.a. € 295

50 x 70 cm

Limited edition van 40 exemplaren

 

HD Finish print            v.a. € 1485

85 x 120 cm

Limited edition van 25 exemplaren

 

Andere formaten en materialen op aanvraag verkrijgbaar

Gratis verzending

Voor de tentoonstelling ‘Lang leve Rembrandt’ van het Rijksmuseum heb ik deze leeuw gemaakt. Het is niet uitverkozen om ook echt in het Rijksmuseum te mogen hangen maar het was een feest en flinke uitdaging om het, binnen de beperkte tijd, te maken. Ik heb gekozen voor deze leeuw omdat het een schets was van Rembrandt waarbij hij heeft aangegeven dat de leeuw hem het meest inspireerde.

Inmiddels heb ik al een aantal leeuwen gemaakt en hij had gelijk! De leeuw verveelt nooit. Dit werk is geheel opgebouwd met gepubliceerde afbeeldingen van Rembrandt werken.

 

 

 

Wat is er mogelijk...

Er zijn verschillende formaten en materialen

CANVAS

CHROMALUX

HD Finish

Fine Art prints

Onze special art prints op canvas zijn vervaardigd met hoogwaardige Archival inkt op 400 gram Artist Museum Canvas en afgewerkt met een speciale UV-topcoating. Het originele werk is gedigitaliseerd met behulp van de geavanceerde Cruse Fine Art Scanner, die superieure kleuren, texturen en stofuitdrukking in ongekende scherpte garandeert.

De technieken en materialen die voor deze print worden gebruikt, behoren tot de absolute top en voldoen aan de hoogste normen van musea en kunstverzamelaars. Optioneel kan het canvasdoek over een speciaal ontworpen houten frame worden opgespannen.

De basis van Chromalux prints vormt een aluminium paneel waarop waterbestendige inkten in de toplaag worden opgenomen door middel van warmtetechniek. Dit resulteert in een superieur eindproduct qua contrast, kleurintensiteit, kleurdiepte, duurzaamheid én levensduur.

Chromalux art prints worden in beperkte oplage uitgegeven en geproduceerd met superieure print-technieken op exclusief materiaal en een hoogwaardige afwerking. Het formaat van het werk is vaak groter dan het origineel en het wordt ‘hangklaar’ geleverd inclusief ophangsysteem.

HD Finish is de “Fine Art” variant van Chromaluxe waarbij elke plaat op kwaliteit is geselecteerd. HD Finish kent als basis een aluminium paneel, dat door middel van warmtetechniek voorzien wordt van waterbestendige inkten die in de toplaag opgenomen worden. Voordelen van HD Finish: Lichtgewicht panelen, breed kleurenpalet, duurzaam proces, vochtbestendig en een Lange levensduur.

Het originele werk is gedigitaliseerd met behulp van de geavanceerde Cruse Fine Art Scanner, die superieure kleuren, texturen en stofuitdrukking in ongekende scherpte garandeert.

Een fine art print is een reproductie op speciaal papier van een origineel kunstwerk in een vooraf gedefinieerde beperkte oplage. Elke print is genummerd, ondertekend en wordt geleverd met een certificaat van echtheid. De print zelf wordt gemaakt met een speciale high-end printer die gebruik maakt van de allerbeste inkten en materialen beschikbaar. Onze master printer en zijn medewerkers zijn zeer toegewijd en besteden de grootst mogelijke zorg aan de productie en verwerking van elke bestelling.

De technieken en materialen die voor deze print worden gebruikt, behoren tot de absolute top en voldoen aan de hoogste normen van musea en kunstverzamelaars.

Mijn reproducties zijn van top kwaliteit en voorzien van certificaat

Laten we samen kijken wat voor jou geschikt is

wat anderen zeggen...

Lees wat deelnemers erover zeggen

caret-down caret-up caret-left caret-right
Joost & Nienke

Wij hebben een Chromalux reproductie van Buffel op formaat van 120 x 100 cm. Prachtige print en mooi afgewerkt met ophangsysteem. Een juweel in onze huiskamer.

Joost & Nienke

Zoe Scarlett

De print van Tijger hangt inmiddels in mijn kamer en ik raak er nog steeds niet op uitgekeken. De details en kleuren maken dat ik elke dag vrolijk wakker word en ik kan niet wachten tot ik mijn collectie kan aanvullen.

Zoe Scarlett

Ronald

Het canvas van Jacqueline was een kado. Een prachtige kunstwerk op groot formaat. Dank je wel!

Ronald

Vanaf de zomer 2020 geef ik Workshops Mixed Media

Doe mee en maak je eigen Art Work

Neem contact op

Je kunt bestellen maar ook informatie opvragen