Wat gaan we doen...

Er zijn verschillende mogelijkheden...

MIXED MEDIA

SCHILDEREN

CREA KLOOIEN

Leer hoe je een canvas opzet en vormgeeft met hergebruikte materialen zoals knipsels, foto’s, kranten en hoe je het resultaat afwerkt met verf, houtskool en lak.

Deze Workshop van 1 dag kost € 65 per persoon. Incl. materiaal, drankje, hapje en lunch.

Hoe start je met een schilderij? Leer hoe je het canvas opzet en inkleurt met acrylverf en accenten toevoegt met textiel, houtskool en lak.

Deze Workshop van 1 dag kost € 65 per persoon. Incl. materiaal, drankje, hapje en lunch.

Gezellig bezig zijn met schilderen, plakken, knippen met jouw vrienden en /of vriendinnen. Wij zorgen voor de materialen en de hapjes en drankjes en jullie, genieten!

Deze Workshop van 1/2 dag kost € 45 per persoon. Incl. materiaal, drankje, hapje en lunch.

Klik hier voor meer informatie

Prijzen en datums

Doe mee en maak de kunstenaar in je wakker

creëer!

wat anderen zeggen...

Lees wat deelnemers erover zeggen

Eddy N

Jacqueline heeft de kunstenaar in me wakker gemaakt. Haar expertise en ervaring was zeer waardevol maar het is vooral haar lieve en rustige persoonlijkheid wat maakt dat ik vaker mee zal gaan doen met haar kunstdagen. Een aanrader!

Zoe Scarlett

Wat een heerlijke middag was dat met Jacqueline en de andere dames. Op een of andere manier duurde het gewoon te kort! Zoveel te maken en zoveel te babbelen:). De drankjes en heerlijke hapjes maakte het compleet. Thx!

MICHAEL CLAY

Et suas dissentiet accommodare mea, utamur disputando id nec. Ne diam dolore posidonium est, pri te errem accusamus appellantur. Dolore ignota integre mel cu, facer melius euismod no eam.

Iedereen kan leren creëren

Doe mee en maak je eigen Art Work

Meld je aan

Je kunt ook een bericht sturen zodat we contact met je kunnen opnemen.